21 Aralık 2011 Çarşamba

...

bir gel bir git bir yazı yazamadım dogru düzgün. harun emiri hazır ayagımda nenni yaptırıyorken azıcık birşeyler karalayayım dedim. pcm servisten yeni çıktı ama sanırım bir iki gün kalıp tekrar servis yoluna düşecek bir türlü şunun arızasını tam gideremediler. ama bende hata ne alırım packard bell diye bir marka sonyy kalitesinden sonra bu beni çok gerdi. birşey değil dizilerimden de geri kalıyorum hoş çoğu sezon yarısı tatile girdiler gayri zaten kaç dakika çekiyorsunuzda yorulup birde tatile girdiniz anlamadım :))). bu yabancıları görünce bizim dizideki çalışanlar hakikaten köle misali çalışıyorlar bir kapıdan 15 dakikada geçip 90 dakikaya tamamlıyorlar ya şöyle temiz temiz çekip 45 dakika yapsanız olmaz. (trt dizilerini bu konunun dışında bırakırım)nereden nereye atladım...esss...

*bu arada sonunda gülse birselin dizisinin reklamları başladı. bunuda demeden geçemeyeceğim.

* biz neler mi yapıyoruz!
-tüm hafta çok hızlı geçiyor bu aralar gezmek yerinde hafta sonları kendi isteğimizle evimizde pinekleyip babamızı dinlendiriyoruz.
- Harun Emirin doğum günü yaklaştı onun için planlar yapıyoruz. ay ne çabuk büyüdü yaaa :)) 19 gün sonra oğluşum 1 yaşına basacak...:)
-ev hali iş güç ugraıp duruyoruz.
- kitap okumaları harun emirin peşinden koşarak yavaş ama emin adımlarla ilerliyor mesele harun emrile bir yandan sürünüp bir yandan kitap okuma becerisi kazandım :)))
-Harun Emirin bebekliğinden beri pcde toparladığımız resimlerini geçen günlerde tab ettirdik şu aralar onu düzenlemekle meşkulum. ayy ne kadar minnacıkmışşşşş :)
bir yaş hatırası olsun diyede ailecek ve tek olmak üzere emirle stütyoda foto çektirdik. bir güldüremedik beyfendiyi ki çok güleç bir çocuktur.
- şu doğum günü işini atlattıktan sonrada sünnet işine girişelim diyoruz. keşke bebekken halletseydik. şu an davet vermeyeceğiz. belki yaza aklımızda küçük bir plan var.. bakalım nasip kısmet...
bu arad harun emrşde ayaklarımda uyudu beşine yatırıp kendimede şöyyleee bol limonlu bir adaçayı :)))

tugbatugba

2 yorum :

KelebekGibi dedi ki...

Afiyetler olsun :)
Cocuklar uyuyunca biraz keyif yapmaya vakit kaliyor cok sükürki :)

Epey olmus bloguna ugramayali, Harun demek 1 yasina girecek hee, vakit gelip geciyor...

Sevgiler cnm :)

yesilerik dedi ki...

gozlerımızsenı arar oldu tugbacım haurun emırle ılgılı daha cok bılgı ver beklıyoruz.

OPULDUNUZ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...